✓ Gratis bezorging vanaf € 499,- ✓ Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis     Klantervaringen: Tegels bestellen klantenbeoordelingen     Vragen? 0528 856578
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wandtegels /

Grote wandtegels

Wandtegels in het formaat XXL zijn op dit moment absoluut trendy. Of de tegels nu horizontaal geplaatst worden of rechtop, met grote wandtegels laat u iedere kamer in uw woonhuis er groter uit zien. Vooral badkamers worden vaak bedekt met grotere wandtegels, dit is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel, omdat het kleine aantal voegen het schoonmaken gemakkelijker maakt. Tevens zijn deze groot formaat wandtegels ook zeer geschikt voor winkels en horeca gelegenheden.


 


Bezig met laden...

Grote wandtegels, prachtig in vorm en kleur

Grote tegels kunnen perfect gecombineerd worden met andere formaten zoals zeshoekige tegels en kleine tegels. Een andere reden waarom grote wandtegels steeds populairder worden, is dat ze uitstekend kunnen worden gebruikt in zowel rechthoekige als vierkante formaten. Dit is te zien aan het aanbod van badkamertegels en keukentegels in indrukwekkende vormen. De kleuren maken ook een bijzonder deel uit van de efficiëntie bij het kopen van tegels. Grote wandtegels zijn boeiend vanwege hun formaat, terwijl de kleuren ook aanzienlijk de sfeer van de kamer kunnen bepalen. Kleine ruimtes krijgen een niewe diepte met grote tegels en donkere ruimtes worden verlicht met lichte kleuren. Vooral badkamertegels worden beinvloed door dit fenomeen. Contrasten kunnen ook opnieuw worden bepaald door het gebruik van groot formaat tegels in elke denkbare vorm.
 

Een aanbod grote wandtegels om bij weg te dromen


De Tegel Boutique heeft ook wat betreft de grote wandtegels een uitgebreide keuze. Dat van merken zoals Baldocer en Kerabo. De tegels hebben formaten van 40 bij 120 cm, ook hebben we tegels met de afmeting 90x90 cm en 60x120 cm. Deze prachtige wandtegels passen uitstekend bij het geweldige aanbod vloertegels, tevens is het erg mooi de tegels te combineren met een mooie decortegel.

Koop wandtegels van groot formaat bij De Tegel Boutique


In onze online tegelwinkel kunt u deze wandtegels zeer voordelig kopen. Wij verkopen groot formaat wandtegels van Cifre, Baldocer, Energieker en meer bekende tegelmerken. Bent u op zoek naar een heel bijzonder model dat u in een andere winkel of speciaalzaak heeft gezien, neemt u dan contact met ons op, wij maken graag een offerte voor u.


Contactgegevens

De Tegel Boutique
Splitting 14
7912 TM Nieuweroord
(Tegels kopen nabij Hoogeveen, Drenthe)

Telefoon: 0528 - 856 578
Mobiel: 06 - 2868 6617
E-mail: info@detegelboutique.nl 

KvK: 01167308
BTW: NL001415338B71

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:    
9:00 - 21:00
Zaterdag:      
9:00 - 13:00

Tegelwebshop:      
24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw bestelling online plaatsen.

Showroom Sneek, Groningen of Venlo:
Geopend op afspraak, wij plannen graag een afspraak voor u in.

Klantervaringen:
  Tegels bestellen klantenbeoordelingen
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Dehaan|Media

Trustpilot