✓ Gratis bezorging vanaf € 499,- ✓ Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis     Klantervaringen: Tegels bestellen klantenbeoordelingen     Vragen? 0528 856578
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vloertegels /

Hexagon vloertegels

De moderne vloertegels zijn lang niet altijd rechthoekig of vierkant. Met bijvoorbeeld hexagon vloertegels creëert u een heel ander beeld in elke ruimte. Natuurlijk biedt ook De Tegel Boutique deze zeshoekige vloertegels in ruime mate aan. Overigens zijn de meeste hexagon vloertegels ook prima aan de wand te monteren.


 

De beste hexagon vloertegels tegen een zeer scherpe prijs


Wat betreft de wand wordt vaak gekozen voor een muur met hexagon tegels, terwijl dan voor de andere muren of wanden een wat grotere tegels gebruikt wordt. Met een hexagon vloertegel maakt u op de vloer onder andere een honinggraat patroon. En zo zijn de mogelijkheden met hexagon vloertegels legio. Er zijn talloze kleuren en dessins beschikbaar en zoals u van De Tegel Boutique gewend bent, worden er alleen vloertegels van de beste kwaliteit verkocht.

Opvallende vloertegels met een geheel eigen karakter


Ondanks de standaard uitstekende kwaliteit van de hexagon vloertegels biedt De Tegel Boutique de vloertegels altijd tegen een zeer scherpe prijs in huis. Met de bijzondere hexagon vloertegels maakt u van elke ruimte een bijzondere ruimte. Het is een keer iets anders en met hexagon vloertegels heb je opvallende vloertegels met een geheel eigen karakter in huis. Met de hexagon vloertegels is de collectie van De Tegel Boutique helemaal af.

Op de specialisten van De Tegel Boutique doet u nooit tevergeefs een beroep


Behalve deze tegels worden door De Tegel Boutique ook tal van andere vloer- en wandtegels aangeboden, net als natuursteen tegels, keramisch parket, mozaïek en decortegels. Om die reden slaagt u altijd bij De Tegel Boutique. Bovendien; als u vandaag nog voor 11.00 uur uw favoriete vloertegels bestelt, dan hebt u de volgende dag de vloertegels al thuis. Ook de vakmensen die bij De Tegel Boutique werken worden alom geroemd. U klopt dan ook nooit tevergeefs aan bij deze specialisten die u graag verder helpen.


Contactgegevens

De Tegel Boutique
Splitting 14
7912 TM Nieuweroord
(Tegels kopen nabij Hoogeveen, Drenthe)

Telefoon: 0528 - 856 578
Mobiel: 06 - 2868 6617
E-mail: info@detegelboutique.nl 

KvK: 01167308
BTW: NL001415338B71

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:    
9:00 - 21:00
Zaterdag:      
9:00 - 13:00

Tegelwebshop:      
24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw bestelling online plaatsen.

Showroom Sneek, Groningen of Venlo:
Geopend op afspraak, wij plannen graag een afspraak voor u in.

Klantervaringen:
  Tegels bestellen klantenbeoordelingen
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Dehaan|Media

Trustpilot