✓ Gratis bezorging vanaf € 499,- ✓ Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis     Klantervaringen: Tegels bestellen klantenbeoordelingen     Vragen? 0528 856578
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zoek op Merk /

Novabell

Novabell
Het merk NovaBell is onlosmakelijk verweven met de naam van de Bellei-familie. De oprichter, Silvio Bellei, werd in de jaren '50 een prominente figuur op de Italiaanse keramische markt en was betrokken bij de ontwikkeling van enkele van de meest invloedrijke bedrijven in de sector. In 1988 richtte Silvio Bellei NovaBell op en stopte er al zijn ervaring, knowhow en waarden in. Bellei heeft in zijn 60 jaar in het bedrijf aangetoond hoe het mogelijk is om buitengewone ondernemerskundigheid te combineren met diepe menselijke waarden, zoals blijkt uit de buitengewone genegenheid die zijn werknemers, die hij als zijn eigen familie beschouwde, voor hem hielden.


 

Novabell tegel series
 De Tegel Boutique heeft het Italiaanse tegelmerk Novabell in haar collectie opgenomen, wij kunnen u onder andere de serie Sovereign, Absolute, Play, Elements, Sun en Walking voordelig leveren. Bent u op zoek naar een andere vloertegel van het merk Novabell? Neemt u gerust contact met ons op.

Novabell tegels online bestellen
Bij De Tegel Boutique kunt u op uw gemak online uw tegels bestellen, deze worden bij u thuis bezorgd. De Tegel Boutique levert tegels door heel Nederland en België.

Novabell tegels leveren
De Tegel Boutique, de tegelspecialist in uw regio levert uw bestelling Novabell tegels bij u thuis in  Groningen, Friesland, Drenthe, Overijsel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant of Limburg.
 


Contactgegevens

De Tegel Boutique
Splitting 14
7912 TM Nieuweroord
(Tegels kopen nabij Hoogeveen, Drenthe)

Telefoon: 0528 - 856 578
Mobiel: 06 - 2868 6617
E-mail: info@detegelboutique.nl 

KvK: 01167308
BTW: NL001415338B71

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:    
9:00 - 21:00
Zaterdag:      
9:00 - 13:00

Tegelwebshop:      
24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw bestelling online plaatsen.

Showroom Sneek, Groningen of Venlo:
Geopend op afspraak, wij plannen graag een afspraak voor u in.

Klantervaringen:
  Tegels bestellen klantenbeoordelingen
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Dehaan|Media

Trustpilot