✓ Gratis bezorging vanaf € 499,- ✓ Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis     Klantervaringen: Tegels bestellen klantenbeoordelingen     Vragen? 0528 856578
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vloertegels /

Romaans verband vloertegels

Vloertegels Romaans verband, ook wel een module vloer genoemd. Vloertegels gelegd in een patroon met meerdere maten, variërend van twee maten tot wel 6 verschillende verschillende afmetingen wordt een module vloer of Romaans verband genoemd.
Door dit legpatroon wordt er een speels effect gecreëerd, zonder lange rechte lijnen/voegen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, informeert u gerust eens naar de mogelijkheden.


 

Romaans verband vloertegels, ofwel de modulevloer


Zoals gezegd worden Romaans verband vloertegels ook wel een modulevloer genoemd. Het is een in patroon gelegde vloer. De vloertegels hebt u in wel zes verschillende afmetingen. De vloer dankt de populariteit aan het legpatroon. Dat patroon zorgt steeds voor een speels effect. De modulevloer kent bovendien geen rechte lijnen en evenmin een voeg. Romaans verband vloertegels bieden daarom ook heel erg veel mogelijkheden.

 

De vloertegels gebruikt u zowel op de vloer als aan de wand


Prachtig voorbeeld is wel de Borgogna Stone Black Romaanse verband vloer, van de bekende aanbieder Realonda. De vloertegels kunt u zowel op de vloer als een de wand gebruiken. De vloer is antraciet van kleur en heeft de bekende natuursteen look. De Spaanse vloertegel is een verrijking voor echt elk interieur en gemakkelijk te combineren met andere vloeren en vloertegels. De trots van Realonda heeft een zeer natuurlijke uitstraling en heeft bovendien een prima levensduur.

 

Kwaliteit kost niet de hoofdprijs bij De Tegel Boutique


En zo biedt De Tegel Boutique steeds alleen de beste vloertegels die opvallend genoeg tegen zeer scherpe prijzen aangeboden worden. Daarmee levert de specialist in vloertegels het bewijs dat kwaliteit niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten. Opvallend is ook de service die De Tegel Boutique biedt. Bestelt u namelijk vandaag voor 11.00 uur, dan hebt u waarschijnlijk de volgende dag de vloertegels al thuis. Nog iets; ook voor het beste advies bent u bij De Tegel Boutique aan het enige juiste adres. Voor verdere vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Contactgegevens

De Tegel Boutique
Splitting 14
7912 TM Nieuweroord
(Tegels kopen nabij Hoogeveen, Drenthe)

Telefoon: 0528 - 856 578
Mobiel: 06 - 2868 6617
E-mail: info@detegelboutique.nl 

KvK: 01167308
BTW: NL001415338B71

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:    
9:00 - 21:00
Zaterdag:      
9:00 - 13:00

Tegelwebshop:      
24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw bestelling online plaatsen.

Showroom Sneek, Groningen of Venlo:
Geopend op afspraak, wij plannen graag een afspraak voor u in.

Klantervaringen:
  Tegels bestellen klantenbeoordelingen
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Dehaan|Media

Trustpilot