✓  Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis     ✓  Fysieke showrooms     ✓  Gratis advies     Klantervaringen: Tegels bestellen klantenbeoordelingen     T: 0528 856578                    
0
Winkelwagen
€ 0,00
Vloertegels / Formaten /

Vloertegels 75 x 75

Met vloertegels 75x75 kiest u nadrukkelijk voor een meer ruimtelijke uitstraling, want dat is wat dit type vloertegels typeert. Kiest u voor zowel in de hal als de woonkamer van uw woning voor vloertegels75x75 en ontstaat zo één geheel? Dan lijkt de ruimte veel groter om over de uitstraling nog maar te zwijgen. Want die zal ongeëvenaard mooi zijn. De Tegel Boutique biedt wat betreft vloertegels alleen het neusje van de zalm. Als u in Nieuweroord niet slaagt, dan slaagt u echt nergens.
 


 


Bezig met laden...

De vloertegels van De Tegel Boutique gebruikt u ook als wandtegels

Ook vloertegels 75x75 kunt u gebruiken als wandtegels en zoals voor eigenlijk alle vloertegels geldt zijn deze vloertegels breed toepasbaar. In de kamer, in de hal, de keuken en de badkamer; de vloertegel 75x75 is van toegevoegde waarde in elke ruimte. De vloertegels geven elke ruimte extra uitstraling. Kijken we specifiek naar de vloertegels 75x75 dan biedt De Tegel Boutique een uitgebreid aanbod. U kiest voor tal van verschillende merken en voor heel veel verschillende kleuren en dessins. Populair zijn de beton- en industriële look en helemaal hip zijn de vloertegels 75x75 van de merken Cifre en Chifre Ceramica. Zij bieden onder meer de Downtown, Nexus en Mirambel lijn; allemaal uitstekende vloertegels van Spaanse komaf en dus van topkwaliteit.

Vloertegels 75x75 en de voordelen

Vloertegels 75x75 zijn gemakkelijk te combineren en bieden alle eigenschappen die vloertegels zo populair maken; ze zijn hard, slijtvast, bijzonder geschikt voor intensief gebruik en behoeven amper onderhoud. De slijtvaste vloertegels 75x75 ziet u om die redenen ook steeds vaker terug in hotels en restaurants, zoals vloertegels toch al aan een indrukwekkende opmars bezig zijn.

Maak ook kennis met het andere aanbod van De Tegel Boutique

Als u toch een bezoek brengt aan De Tegel Boutique, kijk dan ook eens naar het andere aanbod van deze specialist in de vorm van bijvoorbeeld wandtegels, natuursteen tegels, keramisch parket, mozaïektegels en decortegels. Bovendien is De Tegel Boutique hét adres waar u informatie over de vloertegels inwint. De ervaren specialisten hebben op elk vraag het juiste antwoord.


Contactgegevens

De Tegel Boutique
Splitting 14
7912 TM Nieuweroord
(Tegels kopen nabij Hoogeveen, Drenthe)

Telefoon: 0528 - 856 578
Mobiel: 06 - 2868 6617
E-mail: info@detegelboutique.nl

KvK: 01167308
BTW: NL001415338B71

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:    
9:00 - 21:00
Zaterdag:      
9:00 - 13:00

Tegelwebshop:      
24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw bestelling online plaatsen.

Showroom Sneek, Groningen of Venlo:
Geopend op afspraak, wij plannen graag een afspraak voor u in.

Klantervaringen:
  Tegels bestellen klantenbeoordelingen
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Dehaan|Media

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Trustpilot