✓  Voor 11:00 uur besteld, volgende dag in huis     ✓  Fysieke showrooms     ✓  Gratis advies     Klantervaringen: Tegels bestellen klantenbeoordelingen     T: 0528 856578                    
0
Winkelwagen
€ 0,00
Succesvol een vlakke muur of vloer met een tegel levellingsysteem

Zelf de tegels van uw vloer of muur leggen: de een durft het aan, de ander durft er niet aan te beginnen. De grote uitdaging is niet zo zeer het netjes leggen van de tegels zodat deze perfect op elkaar aansluiten: dit vereist eigenlijk alleen wat discipline, precisie en geduld. De grootste uitdaging is het creëren van een vlakke, egale ondergrond zodat de tegels netjes komen te liggen en er geen sprake is van hoogteverschillen. Hier zorgt een tegel levellingsysteem voor. Gebruikt u dit systeem niet, dan loopt u het risico op hoogteverschillen tussen de tegels. Dit is niet alleen ontsierend om te zien, maar kan in het geval van een tegelvloer ook onveilig zijn omdat u achter tegels kunt blijven haken en struikelen of stoten.

Gaat u uw tegels zelf leggen? Investeer dan in een tegel nivelleringssysteem. Dit zorgt ervoor dat u die perfect strakke wand of vloer krijgt zoals u wilt. Ook professionals werken met dit systeem en dat is eigenlijk alleszeggend. Bij ons kunt u niet alleen uw tegels bestellen, maar ook het tegel levellingsysteem, zodat u direct aan de slag kunt.
 

 

Hoe werkt een tegel levellingsysteem?

Iedereen kan een tegel levellingsysteem gebruiken. Het systeem kent een duidelijke werking met eenvoudige instructies. Bent u benieuwd of dit iets voor u is? Wij leggen u graag uit hoe dit systeem werkt. Een tegel nivelleringssysteem bestaat uit clips, keggen en een fixeertang.

Voordat u met de tegels of het systeem aan de gang gaat, is het eerst zaak om de vloer en/of wand in te lijmen. Mocht u gebruik maken van grote tegels, dan lijmt u deze ook eerst in. Vervolgens legt u de eerste tegel en zorgt u ervoor dat deze perfect ligt. Nu komt het levellingsysteem om de hoek kijken. Direct na het leggen van de eerste tegel gaat u hiermee aan de slag. U zorgt dus direct voor een uitstekende basis en verzekert uzelf ervan dat uw vloer of muur prachtig recht en strak wordt.

U brengt de clip aan onder de tegel en schuift nu de keg met de hand in de clip. Vervolgens legt u de volgende tegel. Deze stap herhaalt u elke keer totdat alle tegels zijn aangebracht. Aan het einde ligt er een perfect strakke vloer of wand, die nog wel 24 uur moet uitharden. Na het uitharden kunt u de keggen en clips eenvoudig verwijderen door deze met een hamer (of een welgemikte tik met de voet) te verwijderen. Let op: doe dit wel in de richting van de voeg (dus van de tegel af), ander riskeert u schade aan de tegels of loopt u het risico dat de clips verkeerd breken.

Hebt u alles verwijderd? Dan kunt u gaan voegen.
 

 

Werk als een professional

Bij De Tegel Boutique kunt u naast uw tegel bestelling ook het handige Fix-Plus tegel levellingsysteem bestellen. Hiermee bespaart u een hoop tijd en zorgt u voor een beter resultaat. Het systeem is verkrijgbaar in meerdere varianten voor verschillende tegeldiktes en voegbreedtes, dus er is altijd een geschikt Fix-Plus systeem voor uw gekozen tegel. Het mooie is dat u het systeem kunt hergebruiken. Hoe goed dit systeem is? Veel professionele tegelzetters werken hier ook mee, dus dat is veelzeggend over het gemak en de kwaliteit.
 

 

Bekijk onze handige instructievideo

Hebt u nog vragen over de werking van het systeem? Bekijk onze handige instructievideo voor een stap voor stap voorbeeld. U vindt deze video hier. Met behulp van deze instructies kan het niet fout gaan en zult ook u een prachtige vloer of muur kunnen betegelen zonder hoogteverschillen.

Wij zijn uw partner voor al uw vloeren en bijbehorende hulpmiddelen. De diverse uitvoeringen van het Fix-Plus tegel nivelleersysteem vindt u hier. Bent u op zoek naar andere hulpmiddelen of gereedschappen? Klik dan hier.

 

  Dinja Annen     10-04-2019 09:50     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Contactgegevens

De Tegel Boutique
Splitting 14
7912 TM Nieuweroord
(Tegels kopen nabij Hoogeveen, Drenthe)

Telefoon: 0528 - 856 578
Mobiel: 06 - 2868 6617
E-mail: info@detegelboutique.nl 

KvK: 01167308
BTW: NL001415338B71

  Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Bereikbaarheid

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag:    
9:00 - 21:00
Zaterdag:      
9:00 - 13:00

Tegelwebshop:      
24 uur per dag, 7 dagen per week kunt u uw bestelling online plaatsen.

Showroom Sneek, Groningen of Venlo:
Geopend op afspraak, wij plannen graag een afspraak voor u in.

Klantervaringen:
  Tegels bestellen klantenbeoordelingen
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by Dehaan|Media

Trustpilot
 
De Tegel Boutique heeft vakantie☀️ van maandag 26 juli tot en met zondag 8 augustus.

Maandag 9 augustus staan we weer voor u klaar!!! 

We zijn telefonisch niet bereikbaar, wel kunt u ons mailen of een Whatsapp sturen naar 0528856578, de reactie kan wel iets langer duren ivm vakantie.

Bestellingen worden wel verwerkt!! 

Vakantiegroet,

De Tegel Boutique